Friday, April 12, 2019

Tente Çeşitleri


Pek çok farklı alanda kullanım imkanı sunan İzmir Otomatik tente eklem anlamına gelen mafsal kelimesinden yola çıkılarak tasarlamaktadır. Bu sayede farklı alanlarda özellikle gölgelik yapmak amacıyla kullanılan tentelerin üretimi alanların daha kullanışlı hale getirilmesini sağlamaktadır. Her mevsim kullanım imkanı sunduğundan istenilen alanın kapalı şekilde güneş veya yağmurdan korunmasını sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Farklı renklerde ve boyutlarda hazırlanan tenteler sayesinde kullanacağınız alanda daha kaliteli kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

Otomatik Tente Uygulaması
Eklemli bölümü sayesinde dikkat çeken tente modelleri arasında yaz kış kullanım imkanı sunan Otomatik tenteler için kullanılacak olan alandan alınan ölçülere göre üretim yapılmaktadır. Özellikle marketlerin ön kısımlarında manav bölümü oluşturmak isteyenlerin güneşe etkisinden ve yağmura karşı korumak amaçlı kullandığı açılır kapanır bir sisteme sahip olan eklemli tente seçeneklerindendir. Üzerinde kullanılacağı alana göre farklı uygulamalar yapılarak bu şekilde tek renk veya farklı renk seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.

Otomatik Tente Fiyatları
Uygun fiyat seçeneği ile sunulan eklemli tenteler özellikle kullanım alanlarında kullanıcılar açısından kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Belirlenen uygun fiyat seçenekleri üzerinden kullanılacağı aldığına göre farklı boyutlarda yapılacak uygulama için hesaplama yapılarak bu şekilde toplam tutar ortaya konulmaktadır. Her mevsim kullanım imkanı sağladığından özellikle uygun fiyat seçenekleri ile istediğiniz alanı daha kullanışlı hale getirmeniz noktasında tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır.

No comments:

Post a Comment