Friday, October 2, 2020

İstmer Veri Analiz Merkezi


İş hayatınızın vazgeçilmezi olan veri analizi hizmeti konusunda tecrübeye sahip İstmer olarak sizlerin tüm analiz süreçlerinde yanınızdayız.

Çalışma hayatının, günümüzde en büyük araçları haline gelen veri analizleri ile işinizi hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Spss analizi başta olmak üzere tüm istatiksel analiz süreçleri şirketlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Yapılan anketler ile şirketler müşterilerinin tüm istek ve dileklerine ulaşmak istemektedirler. Ancak yapılan anketlerin istatistik analizi süreçleri doğru okunmadığı takdirde yapılan çalışmalar istenilen seviyeye ulaşmayacaktır. Bu noktada İstmer olarak alanında uzman personellerimiz ve tecrübemiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Verilerin analizi noktasında en doğru sonuçları sizler için topluyor ve rapor haline getiriyoruz.

Panel Veri Analizi
Farklı zaman dilimlere sahip ülkeler, kurumlar gibi durumlara sahip şirket ve firmaların verilerini analiz etmek için kullanılan analiz tekniği panel veri analizidir. Bu analiz, seçilen zamana göre verilere dahil edilen tüm ölçümleri içermektedir. Bu analiz grubunda alanında uzman personellerimiz ile ne zaman isterseniz hizmetinizdeyiz. Birçok ulusal ve uluslararası firmalar bu panel ile çalışmaktadırlar. Özellikle finans, ekonomi ve işletme gurubu firmalar bu panel ile çalışmaktadır. İstatistik analiz ücretleri uygun şekilde uzman personellerimiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Başta spss anket analizi olmak üzere tüm anket verileri ve firmanıza ait veri analizleriniz için sizlerin yanındayız. Uzman personellerimiz ve tecrübemiz ile işletmelerinizin veri analizlerinin doğru okunmasını sağlıyoruz.

No comments:

Post a Comment