Tuesday, August 17, 2021

Kaliteli Kombi Servisi İzmir



İyi servis hizmeti veren sayılı servislerden biri olan İzmir Kombi servisimiz kaliteli ve güvenli hizmetleri ile çok başarılı olmaya devam etmektedir.
İzmir Kombi servisi olarak bütün beyaz eşyalarınızın da bakımı ve onarımı yapılmaktadır. Servisimizin elemanları teknik servis alanında tecrübeli, donanımlı, pratik, işinde uzman ve çok profesyonel olarak çalışmaktadır. Servisimiz de her zaman beyaz eşya bakımı, onarımı ve tamiri yapılmaktadır. İzmir Vestel, İzmir Bosch, İzmir Arçelik bütün ürünlerin bakımı ve tamiri yapılmaktadır. Servisimiz ile iletişime geçerek ya da ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Servisimizin hizmet verdiği beyaz eşyalar ise;
  Buzdolabı tamiri ve bakımı,
  Televizyon tamiri ve bakımı,
  Bulaşık makinası tamiri ve bakımı,
  Kombi tamiri ve bakımı,
  Bulaşık makinası tamiri ve bakımı,
  Çamaşır makinası tamiri ve bakımı,
  Elektrikli soba tamiri ve bakımı,
  Elektrikli süpürge tamiri ve bakımı ve aklınıza gelen bütün beyaz eşya bakımı ve onarımı yapılmaktadır.

Uygun Fiyata Kaliteli Servis İzmir
Her zaman servisimiz de çok uygun fiyatlarda beyaz eşya ve Kombi bakımı ve onarımı yapılmaktadır. Her türlü markaların ürünleri de en kaliteli şekilde yapılmaktadır. Her zaman servisimiz ile iletişime geçerek servis fiyatları hakkında genel bilgi alabilirsiniz. Servisimiz kaliteli hizmet vermekten çok büyük mutluluk duymaktadır. Servisimiz 7 / 24 haftanın her günü hizmet vermektedir.

No comments:

Post a Comment